Szervusz Kedves Olvasó!

Bemutatkozik a mindig vidám, mindenre kíváncsi BÓBITA CSOPORT! 

 

Miénk az első csoportszoba, ami utadba akad az oviban, ha erre jársz. Kicsik, nagyok és középsősök is járnak ide. Úgy szeretjük egymást, mintha testvérek lennénk (veszekszünk is néha). Van két türelmes, aranyos óvó nénink, akik nagyon szeretnek minket és néha szigorúak is, ha kell, meg egy mosolygós dadusunk.

Már messziről hallod, hogy milyen szépen énekelünk, zenélünk a hangszereinkkel. Ha a nevetésünket hallod, akkor bábozunk, vicces dolgokról beszélünk, vagy egyszerűen csak jókat játszunk. Például beöltözünk szines jelmezekbe. Királyok, királylányok, kalózok, meg mindenfélék vagyunk.

Ha nagy a csönd, akkor elbújtunk az óvó néni elől, és levegőt se veszünk, hogy jó sokáig keressen,  vagy mesehallgatás után alszunk mint a bunda.

Na nem mindenki alszik! A nagyok, akik iskolába készülnek, könyveket nézegetnek, szalvétát hajtogatnak, vagy rajzolnak. Játék közben is sokat rajzolunk, festünk, vágunk, ragasztunk, mert ettől ügyesedik a kezünk. Nagyon szeretjük, ha a szobánkat, és az öltözőnket a mi szép képeink díszítik. Nálunk van okosodó is. Ott olyan játékokat játszunk, ami megtanít figyelni, gondolkodni, értelmesen válaszolni, számolni, és igyekezni, hogy az iskolában jól tanuljunk.

Nagyon szeretjük az udvarunkat. Mindig kint vagyunk, ha lehet. Vigyázunk a fákra, a fűre, a virágokra. Bogárnézővel, vagy nagyítóval nézegetjük a pókot, katicát, hangyákat, az érdekes leveleket, szírmokat.

Még sok mindent nem tudsz rólunk.
Ha szeretnél ide járni, gyere el hozzánk. Szeretettel várunk!

 

BÓBITÁSOK

MÁV Ovi Székesfehérvár 1 MÁV Ovi Székesfehérvár 2 MÁV Ovi Székesfehérvár 3 MÁV Ovi Székesfehérvár 4 MÁV Ovi Székesfehérvár 5 MÁV Ovi Székesfehérvár 6

Naptár

«2021. július»
HKSzCsPSzoV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
       

Mesevár

 

 

Zöld Óvoda

Mesevár tagóvoda - 8000 Székesfehérvár, Fűtőház u. 3-5.
Tel./Fax: 22/316-375
E-mail: alapitvovodaszfv@t-online.hu